Målare Huddinge

Målare som doppar pensel i en burk med rosa färg

Är det dags att måla om?

På Vafo måleri erbjuder vi en lång rad måleritjänster för alla olika typer av projekt. Våra målare i Huddinge har lång erfarenhet av att arbeta med såväl privata kunder som med företag och organisationer.

Vill du veta vad ditt projekt skulle kosta? Begär gratis offert genom att fylla i kontaktformuläret eller ring oss direkt på 070-290 77 66.

Vitt och modernt rum med målade väggar

Huddinges bästa målare

Vafo Måleri har nu funnits i måleribranschen i över 20 års tid. Under flera decennier har våra skickliga målare i Huddinge utfört tjänster för kunder över hela området. Med åren har vårt goda rykte i branschen växt sig allt starkare. Idag tillhör vi ett av områdets mest välrenommerade företag. Detta är vi mycket stolta över.

Vill du veta mer om de olika måleritjänster som våra målare i Huddinge kan erbjuda? Läs vidare nedan!

Om du önskar komma i kontakt med våra målare i Huddinge direkt – Ring oss på telefonnummer 070-290 77 66 så hjälper vi dig!

Lister som målas av en målare

Våra tjänster

Vi har många järn i elden när det kommer till måleri. Detta är förstås så det bör vara när om man vill vara en målare i Huddinge för alla. Efterfrågan på måleritjänster varierar kraftigt mellan kunder. I vissa fall kan det handla om förhållandevis små och enkla måleriprojekt, ofta för privatpersoner eller mindre företag/föreningar. I andra fall kan det röra sig om projekt som sträcker sig över lång tid och kräver betydligt större resurser.

På Vafo Måleri i Huddinge finns det inga måleriprojekt som är för små eller för stora för våra målare. Vi ser till att göra jobbet och vi ser till att göra det på bästa sätt – oavsett vem du är!

Vägg som är tapetserad

Utvändig måleri

Om det är något som målarna på Vafo Måleri i Huddinge är experter på så är det utvändigt måleri. Det kan finnas många olika anledningar till att man vill utföra den här typen av projekt. En av de vanligaste är förstås att man vill ge sitt hus lite ny färg. Målarna på Vafo Måleri hjälper kunder i Huddinge med att måla om alltifrån stora fastigheter till mindre fritidshus. Vi levererar dessutom våra tjänster inom utvändigt måleri till bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag, då större projekt står för dörren.

Invändigt måleri

Allt fler människor inser fördelarna av att anlita professionella målare i Huddinge för inomhusprojekt. Många av dessa väljer att vända sig till just målarna på Vafo Måleri i Huddinge.

Nyproduktion

Vid nyproduktion är det viktigt att jobbet görs på rätt sätt. Detta gäller förstås alla hantverkare som är inblandade, och inte minst målare. Våra målare i Huddinge sköter årligen måleri vid nyproduktion för många kunder.

Ombyggnation

Dags att bygga om? Våra målare i Huddinge står till förfogande för alla typer av ombyggnationer och renoveringsarbeten. Fyll i kontaktformuläret så skickar vi en gratis offert!

Tak och golv

Att låta måla om tak och golv kan göra underverk för en inomhusmiljö. Bortsett från att lite fräsch färg kan ge förnyelse i vardagen så tenderar denna typ av projekt att höja värdet på fastigheten eller den enskilda bostaden.

Hittar du inte vad du söker?

Våra målare i Huddinge utför långt många fler tjänster än de vi belyst ovan. Faktum är att vi är helt säkra på att vi kan hjälpa dig med ditt måleriprojekt, oavsett vad det handlar om. Fyll i kontaktformuläret eller ring oss på 070-290 77 66 och berätta hur vi kan hjälpa dig!

Vafo Måleri - För dig som kund

På Vafo Måleri är vi stolta över den organisation som vi byggt upp genom åren. Vi är fortsatt en förhållandevis liten organisation, men det är så som vi gillar att ha det. Som kund hos oss ska du alltid känna dig väl och personligt bemött. Förutom högkvalitativt måleri utfört av våra målare i Huddinge och ett brett tjänsteregister så värderar vi kundrelationer högt. Du ska alltid kunna nå oss för frågor och funderingar både innan, under och efter avslutat projekt. Kommunikationen är dessutom tydlig och transparent från första början för att missförstånd ska undvikas

.

Länkar till Målare Stockholm och Målare Upplands Väsby

Utvändig målning av en vit villa

ROT och måleri

ROT-avdraget kan du utnyttja Du vet väl att du, som privatperson, kan ta del av ROT-avdraget när du anlitar målare i Huddinge för hemmet? Detta gör att en stor del av den totala arbetskostnaden reduceras. När du väljer att ta hjälp av målare från Vafo Måleri i Huddinge behöver du dessutom knappt lyfta ett finger. Vi sköter kontakten med Skatteverket och ser till att dina önskemål om att nyttja skatteavdraget tillgodoses.

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverket.

Ljust och modernt vardagsrum med målade väggar

Kontakta oss idag

Är det dags att göra slag i saken och boka Stockholms bästa målare? Bra beslut!

Vi gör kostnadsfria hembesök hos alla som ber om det och alla offerter vi skickar ut är gratis. Detta gäller såväl stora som små projekt, och för privatpersoner såväl som för företag.