Målare Stockholm

Målare som doppar pensel i en burk med rosa färg

Våra målare på Vafo Måleri i Stockholm har som mål att inte enbart hjälpa dig att måla och tapetsera ditt drömhus, utan även att göra processen enkel och trygg. Vi är en målerifirma i Stockholm med över 15 års erfarenhet och vi erbjuder helhetsentreprenad inom alla typer av måleri. Vi kan även ta oss an mindre snickeriarbeten.

Våra målare kan hjälpa dig med alla måleriarbeten i din fastighet. Vi är välrenommerade målare och våra tidigare kunder kan vittna om ypperlig service och resultat, där vårt fokus på kundnöjdhet genom tydlig kommunikation och ett professionellt utfört måleriarbete varit särskilt uppskattat.

Våra målare och övrig personal är förstås navet i hela vår verksamhet i Stockholm. Därför ser vi det som en självklarhet att, i alla lägen, se till våra anställdas bästa. Vi driver en ständig dialog med varje enskild medarbetare så att hen känner att hen får utvecklas på arbetet. Alla våra målare i Stockholm genomgår dessutom gedigen utbildning och fortbildning. Detta för att våra arbeten alltid ska hålla samma höga kvalitet oavsett vem som utför det specifika projektet. Utöver det så ser vi det också som en självklarhet att alla anställda ska ha god kunskap om våra rutiner.

Målerifirma i Stockholm

Vi som målerifirma erbjuder den lösning du söker när det kommer till färgsättning och måleriarbeten. Oavsett om du behöver måla om en hel fastighet, en enstaka vägg eller ett tak så har vi kompetensen.

Vi utför arbete både invändigt och utvändigt, det spelar alltså ingen roll om du ska måla om din hall eller verandan. Vi är en mindre och personligare målerifirma som värdesätter nära kontakt och god kommunikation.

Våra målare har 15 års erfarenhet av att förädla och förändra med hjälp av färg – utan att kompromissa med kvaliteten.

Vitt och modernt rum med målade väggar

Kostnadsfri Offert!

Du tar kontakt med oss så bokar vi ett möte för att gå igenom alla detaljer för ditt måleriprojekt & lämnar en gratis offert!

Nöjd Kund Garanti

Vi lämnar garanti på alla utförda måleriarbete. Låt oss ta hand om ditt nästa måleriprojekt.

Glöm inte ROT-avdraget

När du anlitar oss är du berättigad till 30 procents ROT-avdrag på hela arbetskostnaden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Alltid fast pris

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur vitae rhoncus dui. Aenean egestas ipsum id.

En bättre tapetserare

Vafo Måleri hjälper dig att tapetsera. Vi gör alltid ett grundligt jobb och får därför ett bättre resultat. Våra målare har kompetensen som krävs för att sätta en krävande tapet.

De är noggranna och har många års erfarenhet av tapeter i alla olika material som finns. Vi är inte nöjda förrän du är det. Vi har många år i branschen vilket ger dig en trygghet.

Vägg som är tapetserad

Som målare får vi ofta frågor om vad man ska tänka på när man ska måla huset. Först och främst rekommenderar vi förstås att du anlitar oss på Vafo Målero – en kompetent målerifirma i Stockholm som aldrig slarvar med ett uppdrag. Här är våra tips inför husmålningen:

Planera ordentligt

När ska målningen ske, vem ska göra det och hur ska det gå till? Framförallt, varför ska huset målas? Glöm inte hur det ser ut runt huset: kommer staket, grindar, förråd och annat att kräva mycket underhåll?

Tänk igenom färgsättningen

Kolla runt i grannskapet för att få en bild av vilka färger som passar in bäst där du bor. Det är lättare att välja färg i verkligheten än att titta på ett litet färgprov i handeln. Ta hänsyn till natur och omgivande bebyggelse innan du väljer färg på ditt hus.

Välj rätt sorts färg

När man ska måla om ett hus är det oftast bäst att använda samma färgtyp som tidigare. Akryl på akryl, olja på olja och så vidare. Då kommer färgen att fästa bra och flagnar inte i första taget. Om du är osäker på vilket färgval du ska göra så är det bara att fråga oss – våra målare har lång erfarenhet av fasadmålning och vet hur de ska hjälpa dig på bästa sätt.

Använd rätt verktyg

Bra penslar, rätt stege – allt går lättare med korrekt material. Det är också viktigt att borstar och skrapor är av hög kvalitet om grundarbetet ska bli ordentligt gjort.

Inspektera underlaget ordentligt

Innan målandet sätter igång finns det många saker som är bra att kontrollera. Det kan vara nödvändigt att byta ut brädor, träet kan vara ruttet på sina ställen, lös puts kanske behöver tas bort. Se även över hängrännorna, rinner vattnet inte av ordentligt så kan fasaden ta skada.

Gör ett grundligt underarbete

Skrapa bort all färg som sitter löst, tvätta fasaden vid behov – slarvar man med underarbetet så kommer målningen att bli dålig och du kommer snart att få måla om igen. Du kan dessutom få fuktproblem om du inte gör grundarbetet ordentligt.

Vill du veta mer om husmålning eller någon andra av våra tjänster? Välkommen att kontakta oss och låt oss bli din personliga målare i Stockholm.

Mer om oss och våra målare i Stockholm

I vårt team arbetar några av Stockholms mest erfarna målare. Med över 20 års erfarenhet i bagaget tar vi oss an alla tänkbara måleriuppdrag. Från mindre och enklare projekt till större och mer omfattande måleri- eller tapetseringsarbeten.

Vafo Måleri – Stockholms bästa målare

Hos Vafo Måleri strävar vi alltid efter att ligga i framkant i allt vi gör. Denna inställning genomsyrar såväl de många tjänster våra målare i Stockholm utför som våra kundrelationer. Att vara kund hos oss är och ska alltid vara en positiv upplevelse på alla plan. Från tydligt kostnadsförslag till väl utförd planering och genomförande av arbetet. Dessutom en kontinuerlig och god dialog med vårt måleri genom hela projektet. Detta är vad du som kund kan vänta dig när du anlitar våra målare i Stockholm.

På Vafo Måleri värnar vi om miljön. Vi strävar alltid efter att, i den mån vi kan, arbeta med färg och redskap som är klimatsmarta. Vår inställning är att alltid försöka reducera den miljöpåverkan som vår verksamhet har. Vi ser regelbundet över våra rutiner för att utvärdera hur vi kan bli ännu bättre.

Våra tjänster

Under Vafo Måleris över två decennier som målare i Stockholm har vi utvecklat ett brett tjänsteregister. Vi erbjuder en lång rad måleritjänster, stora som små, till såväl privatpersoner som företag, organisationer och föreningar. Våra målare tackar inte nej till några projekt som sker i Stockholm med omnejd.

Kunden står alltid i fokus hos oss på Vafo Måleri. Under åren som aktiva i branschen så har våra målare byggt upp ett mycket gott rykte i Stockholm. Ett rykte som på många sätt har byggt hela vår verksamhet. Det är nämligen detta rykte som är kärnan till att vi, år efter år, ges förtroende från kunder av olika slag. Varje år kontaktas vi av såväl privatpersoner som företag, organisationer och föreningar i olika storlekar och branscher. När du väljer att bli kund kan du räkna med en god upplevelse hela vägen. Förutom ett väl utfört arbete med högkvalitativt resultat kan du enkelt nå oss. Vi finns tillgängliga för frågor och funderingar både före, under och efter arbetet.

Invändig målning

Omväxling förnöjer. Detta är särskilt sant för omväxling som sker i inomhusmiljöer där man spenderar mycket tid. Att förse hemmet eller arbetsplatsen med ny och fräsch kulör emellanåt är en mycket god idé. Inte enbart därför att värdet på exempelvis villan eller lägenheten stiger utan också för att måendet ofta påverkas positivt. Allt fler personer vänder sig till professionella målare i Stockholm för att uppnå denna omväxling i inomhusmiljön. Många av dessa, både privatpersoner och företag, vänder sig till Stockholms allra bästa målare – Nämligen de som arbetar hos oss på Vafo Måleri!

Våra målare en mängder av olika tjänster inom invändig målning i Stockholm. Läs vidare nedan för att veta mer om dessa tjänster.

Ombyggnation

Vill du anlita professionella målare i Stockholm för måleri vid ombyggnation? Då har du hamnat helt rätt. På Vafo Måleri utför vi årligen mängder av arbeten vid renoveringar och ombyggnationer av olika slag. Vårt team projektleder, planerar och utför alla moment som krävs så att du som kund kan koncentrera dig på annat.

Nyproduktion

Vid nyproduktion krävs ofta såväl mycket färg som mycket kunskap. När du väljer att anlita oss för måleri vid din nyproduktion kan du räkna med att arbetet utförs efter målerikonstens alla regler. Under våra 20 år som aktivt måleri i Stockholm har våra målare bidragit med färg och kulör till att mängder av nya byggnader. Vi arbetar både med stora och små nyproduktionsprojekt för privata kunder såväl som företagskunder.

Kontakta oss på 070-290 77 66 för att ta del av våra referensarbeten!

Tak- och golvmålning

Dags att njuta av ny färg när du tittar upp och/eller ner? Våra målare på Vafo Måleri i Stockholm har många års erfarenhet av att utföra tak- och golvmålning. Projekten varierar från relativt små till stora och mer omfattande tak- och golvarbeten. Vi arbetar med privata bostäder, fritidshus, offentliga byggnader, kontorslokaler, industrilokaler och mycket annat.

Fyll i vårt kontaktformulär och berätta hur vi kan hjälpa dig!

Trapphusmålning

Trapphuset är ofta den del av fastigheten som man ser allra först när man träder in. Detta gäller förstås för såväl fastigheter med kontor som för bostadsrättshus. Det är en god idé att hålla denna del av byggnaden ren och fräsch. Med ett väl omhändertaget trapphus kan de som bor eller arbetar i byggnaden ges en positiv känsla – både när de kommer till och när de lämnar byggnaden. Bortsett från detta så kan denna typ av tjänst öka värdet på hela fastigheten och dess bostäder/lokaler. Detta eftersom man, vid visning eller annat besök, ges ett positivt intryck omedelbart tack vare trapphuset. En viktig del av underhållet av trapphuset är att låta professionella målare utföra målning då behovet finns.

Våra målare hjälper årligen bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm med trapphusmålning. Kontakta oss på 070-290 77 66 eller fyll i Vafo Måleris kontaktformulär för mer information!

Målning av tvättstuga

Skulle er tvättstuga må bra av lite ny färg? Ta hjälp av professionella målare i Stockholm för att garantera att arbetet utförs rätt sätt. På Vafo Måleri har vi lång erfarenhet av tvättstugemålning för alla typer av kunder. Våra målare i Stockholm har särskild utbildning och kompetens inom just målning av våtrum. Vi ser till att resultatet både överensstämmer med dina önskemål och håller under lång tid framöver.

Utvändig målning

Utvändig målning utgör en stor del av verksamheten för oss på Vafo Måleri. Som fastighetsägare är det en god idé att se till att fasaden håller måttet. Detta har inte bara ett rent estetiskt syfte – De allra flesta skulle nog skriva under på att en nymålad och fräsch fasad är tilltalande. Denna typ av måleri syftar också till att skydda fastigheten från väder och vind. Med ett så varierande klimat som Sveriges så är det extra viktigt att emellanåt genomföra utvändig målning.

Vafo Måleris professionella målare i Stockholm har flera decenniers erfarenhet av nedanstående tjänster. Läs igenom för att se vad du behöver hjälp med, och fyll sedan i kontaktformuläret!

Hittar du inte vad du söker? Ta kontakt med våra målare i Stockholm direkt på 070-290 77 66!

Husmålning

Bleknande och flagnande färg på fasader duger inte. Inte nog med att det ser fult ut. Det kan också leda till fukt- och vattenskador om det vill sig illa. Detta bör i all möjliga mån undvikas och det sker genom att lämna över jobbet till måleriproffs. På Vafo Måleri i Stockholm arbetar några av stans mest erfarna målare inom husmålning. Vi ser till att ge er fastighet den färg och kulör som den förtjänar. Utöver detta sätter också vår målning upp ett ordentligt skydd för huset. Färgen hindrar vatten och fukt från att tränga in i fastigheten och orsaka stor skada.

Målning av fritidshus

I Stockholm finns många fritidshus och våra målare står till förfogande för att måla dessa vid behov. Varje år hjälper vi mängder av kunder runt om i regionen att upprusta sommarvistet med ny färg. Det är vanligt att Vafo Måleris professionella målare i Stockholm anlitas för fritidshusmålning inför försäljning. Denna åtgärd kan nämligen ofta göra att priset på huset ökar. Kontakta oss för att veta mer om hur du kan gå tillväga för att anlita oss för målning av fritidshus!

Målning av radhus och bostadsrätter

Det finns gott om fastighetsägare, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar i Sveriges huvudstad. Detta faktum gör att efterfrågan på professionella målare i Stockholm stiger. Varje år utför vi på Vafo Måleri arbeten i radhusföreningar och bostadsrättsföreningar i staden. Vi har över 20 års erfarenhet av den här typen av arbete. En erfarenhet som gör att vi kan ta oss an alla typer av projekt. Mindre och enklare till större och mer personalkrävande sådana.

Målning av garage och parkeringshus

Ett garage tvingas utstå mer slitage än alla andra inomhusmiljöer. Avgaser och en konstant ström av fordon nöter ner färg förhållandevis snabbt. I Stockholm finns mängder av parkeringshus och garage som är i behov av ommålning utförd av professionella målare. Våra målare finns här för att möta det växande behovet av garage- och parkeringshusmålning i Stockholm. Vi utför arbeten för både privatpersoner och företag, organisationer och föreningar. Dessutom kan våra målare i Stockholm gärna agera rådgivare för denna typ av måleriprojekt.

Renovering och målning av fönster

Det nordiska klimatet är sällsynt hänsynslöst mot fastigheter. Iskalla vintrar byts mot somrar som stundtals kan vara outhärdligt varma. Snö, regn, blåst och värmeslag – alla dessa komponenter, och svängningarna mellan dem, nöter ner våra hus en vindpust i taget. Fasader, tak, balkonger och terrasser får alla utstå det hårda klimatet. Men ingen del av byggnaden påverkas så mycket som våra fönster. Fönster, särskilt de som är gjorda av trä, slits ner särskilt fort av vårt hårda klimat. Om man, som fastighetsägare, väntar för länge med att renovera fönstren kan det uppstå skador i byggnaden. Vatten har tyvärr en förmåga att leta sig in i sprickor som finns i fönsterramen. Vatten kan leda till både mögel och värre skador än så. Det finns ett stort behov av professionell målerihjälp när det kommer till fönster. I Stockholm möts detta stora behov av målarna på Vafo Måleri.

Våra målare hjälper årligen mängder av kunder i Stockholm med fönsterrenovering och fönstermålning. Det finns inga projekt som är för små eller för stora för oss. Vi hjälper dig oavsett om du kontaktar oss som privatperson eller i egenskap av representant för en organisation.

Balkongmålning

Balkonger och terrasser finns i många olika material, färger och former. På Vafo Måleri utför vi balkongmålning av samtliga. Vårt team av målare i Stockholm har många års erfarenhet av den här typen av måleriprojekt. Vi arbetar med balkongarbeten i såväl privata villor som i bostadsrättsföreningar och för fastighetsägare av olika slag.

Takmålning

Takmålning är förr eller senare en nödvändighet i alla fastigheter. På Vafo Måleri utför vi denna typ av måleriarbeten många gånger varje år. Våra målare arbetar med större projekt för företag, föreningar och offentliga verksamheter i Stockholm av olika slag. Vi arbetar också med privatpersoner och takmålningar i mindre skala. Som alltid så anpassar vi oss efter varje kunds unika behov och önskemål.

Tapetsering

Det är inte svårt att förstå varför tapet har varit ett så populärt inslag i inomhusmiljöer under så lång tid. Få dekorationsinslag kan ha så stark påverkan på helhetsintrycket som en fin tapet. Många föredrar tapet framför målarfärg och för dessa personer finns vi på Vafo Måleri. Våra målare i Stockholm har decennier av erfarenhet utav tapetseringstjänster. Med tanke på vår långa erfarenhet på tapetområdet tillåter vi oss till och med att kalla oss själva experter. Varje år hjälper vi mängder av kunder att både konsultera kring, och sätta upp, drömtapeten. Privatpersoner eller företagskunder – alla är som vanligt välkomna att anlita våra professionella målare i Stockholm.

Målare i Stockholm och ROT-avdraget

Funderar du på att anlita målare i Stockholm från Vafo Måleri för måleritjänster i hemmet? Då kan du högst sannolikt nyttja ROT-avdraget! När du vänder dig till våra målare i Stockholm sköter vi i så fall all korrespondens med Skatteverket. Du behöver inte tänka på någonting mer än att meddela oss om du vill nyttja avdraget.

Läs mer om ROT-avdrag för målare på Måleriföretagen. Mer allmän information om ROT-avdraget finns att läsa direkt på Skatteverket.

Vit och modernt vardagsrum med målade väggar

Kontakta oss idag

Är det dags att göra slag i saken och boka Stockholms bästa målare? Bra beslut!

Vi gör kostnadsfria hembesök hos alla som ber om det och alla offerter vi skickar ut är gratis. Detta gäller såväl stora som små projekt, och för privatpersoner såväl som för företag.